Sådan logger du ind i EazyProject

Log ind - log ud - skift bruger

Ved log ind kan du bede systemet om at huske dit brugernavn og adgangskode ved at sætte flueben i feltet Gem brugernavn og adgangskode.
Vælges dette, gemmes dit brugernavn og din adgangskode i en cookie på din computer.
Du skal derfor acceptere cookies, for at gemme dine login-oplysninger.

Hvis du ikke længere ønsker at dine login-oplysninger skal gemmes, skal du logge ind uden at afkrydse "Gem brugernavn og adgangskode".
Du kan naturligvis også slette cookien direkte i din Internet-browser.

OBS! 
Det anbefales ikke at gemme login-oplysninger, hvis du anvender en offentlig computer eller en computer, der deles af flere medarbejdere.

Klik på Log ud, for at logge brugeren ud af systemet - det giver samtidig mulighed for at skifte bruger.

BEMÆRK, systemet logger automatisk en bruger ud, hvis systemet ikke har været i brug i mere end 30 minutter.