Sådan virker menuen

Menuen til venstre i skærmbilledet vises første gang du logger ind i din EazyProject løsning - her er alle menupunkter klappet sammen.

Åbnes eller lukkes et menupunkt, huskes dette af systemet og gemmes på dit brugernavn.
Når du logger ind igen eller logger på systemet fra en anden enhed (tablet/mobil), vises/åbnes menupunkterne fra dit sidste login.

Hvis du anvender systemet fra en mindre skærm eller en tablet/mobil, kan du med fordel skjule menuen til venstre, når du befinder dig i det valgte skærmbillede.
Klik på pilen ved siden af dit profil-billede (der peger til venstre), for at skjule menuen.
Klik på pilen yderst til højre (der peger til højre) for at vise menuen igen.

Systemet husker automatisk, om menuen er vist eller skjult, når du logger ind igen eller logger på systemet fra en anden enhed (tablet/mobil).