Feriestatistik: Få overblik over forbrugt og resterende ferie

Overblik over planlagt og forbrugt ferie kan ses både for den enkelte bruger og på administrativt plan for alle brugere.

I brugerens egen rapport Mine timer under Rapporter personlige, findes en ferie-statistik. For at få vist denne, skal du fjerne fluebenet i Skjul feriestatistik. Herefter vises ferie og feriefridage, hvor mange man har brugt og hvor mange ferie og feriefridage, man har tilbage. Denne statistik vises i dage, men hvis det ønskes, kan det ændres til, at den i stedet viser timer. Det kan efter ønske ændres, så det vises i timer i stedet for.

Hvis du ønsker at se en samlet oversigt over alle brugere eller en afdeling, kan du benytte rapporten Flex- og ferieoversigt, som findes under Rapporter øvrige. Her får du et samlet overblik over, hvad den enkelte bruger havde af ferie ved ferieårets start samt hvad der ligger af forbrugt samt resterende ferie og feriefridage på den enkelte bruger. Du har desuden mulighed for at se, hvad der ligger af fremtidig planlagt ferie - dette ses via tidsregistrering i ugesedlen.