Tidsregistrering vs. komme gå registrering

Det er vigtigt, at I finder ud af, hvad der passer bedst til jeres behov, når I leder efter et system, der han hjælpe med at holde styr på, hvor meget tid, der bliver brugt i virksomheden på forskellige opgaver.
  
Måske ligger der et krav til jer om, at I skal lave ”komme-gå registrering” eller måske en mere detaljeret form for timeregistrering eller tidsregistrering? EazyProject er et softwaresystem, der eksempelvis understøtter Undervisningsministeriets nye regler omkring tidsregistrering. 

EazyProject er et system, der tilbyder dig stor fleksibilitet. Du kan vælge mellem følgende muligheder – også når du er på farten: 
  1. Det brugervenlige stempelur
  2. Komme-gå registrering 
  3. ’Almindelig’ tidsregistrering på opgave/sag i ugesedlen, hvor du samtidig kan registrere materialeforbrug, kørsel,udlæg mm.

Der er altså tale om et tidsregistreringssystem  med mange muligheder for at tidsregistrere.