Mød os på projektdagen på Falconer

planlaegning-pro.png
Vi har haft meget travlt i 2016 med mange spændende nye funktioner og forbedringer af EazyProject, til gavn og glæde for alle vores eksisterende kunder og det har også i højeste grad haft betydning for alle de nye der er kommet til.

- Agil planlægning med vores Kanban board gav start-skuddet  og det er dejligt at se alle de spændende måder det bliver benyttet på. 

- Gantt Pro som blev frigivet kort før sommerferien giver mulighed for seriøs planlægning i uendeligt mange niveauer og mulighed for at arbejde med afhængigheder. Samtidig giver baseline funktionen mulighed for et ubegrænset antal "snapshots" af hvordan projektplanen så ud på et givet tidspunkt og benchmarke det op imod planen som den ser ud i dag.

- Vores Iphone app vokser dag for dag med masser af nye spændende muligheder  - det seneste er muligheden for redigering af Kanban kort. I slutningen af året kommer vi med en android app.

- Planlægning Pro er under udvikling, men allerede nu, så langt, at vi kan præsenterer løsningen på projektdagen. Den er så enkel at benytte, at den muligvis kommer til at omdefinere måden man arbejder med projekter på. 

- og så er der jo alle de ting vi arbejder på, som vi ikke har nævnt noget om endnu ;-)

Så kom forbi vores stand på Projektdagen den 24. november. Du kan læse mere om projektdagen på www.projektdagen.dk