Arkitektdagen 2018 - Bliv inspireret af fremtidens løsning til timesagsstyring

Arkitektdagen 2018 – Bliv inspireret af fremtidens løsning til timesagsstyring

Af Mikael Leed - 3. juli 2018

Vi glæder os til d. 6 september 2018.

EazySoft A/S afholder Arkitektdagen 2018, hvor vi ser frem til at åbne, ikke bare vores døre, men også det lille vindue ind til den løbende udvikling af fremtidens løsning til timesagsstyring for arkitekter og ingeniører, EazyProject Ark.

Se hele dagens program her og tilmeld dig Arkitektdagen 2018: Klik her

Se gerne mere om løsningen til tegnestuer, arkitekter og rådgivende ingeniører: Klik her

Vi har allerede fyldt stolene, forfriskningerne er på plads og der er lagt billet ind på godt vejr, så tagterrassen kan tages i brug.
Vores nye lokaler tages i brug, så der er plads til nye tilmeldinger.

Alle er velkomne til en god dag, hvor tegnestuer som ikke benytter EazyProject, kan blive inspireret og opdateret på udviklingen af en moderne, brugervenlig cloudløsning til tegnestuens timesagsstyring.
Vi ser samtidig frem til en god dialog med alle de tegnestuer som benytter EazyProject i dag og er rigtig glade for alle de tilmeldinger som vi har fået. Tag jeres notesblokke med, jeres gode ideer, ris og ros og store og små ønsker til udviklingen af EazyProject i fremtiden.

Er du interesseret i at blive opdatereret og inspireret af den nye udvikling inden for let og brugervenlig sagsstyring til tegnestuer, arkitekter og rådgivende ingenirer, så er du velkommen til at tilmelde dig.

Det vil glæde os at se dig.