Kundecases

EazyProject giver os den værdi, at vores projektledere selv kan tage ansvaret

Projektlederne kan i høj grad selv finde ud af at styre deres projekter, ressourcestyringen og økonomistyringen, og det er super fedt.

Tidsregistrering en hjørnesten

AKQA blev grundlagt i 1995 og er i dag et af Danmarks største digitale bureauer. De leverer analyse, strategi og koncepter samt design, udvikling og implementering af digitale og mobile løsninger.

Der var ingen, der var i tvivl om, at det skulle være EazyProject

"Den stærke side, er, at det er tilgængeligt for alle arkitekterne, så det er let at lave en faktura, få tingene og timerne ind, få fikset hvad der skal stå på den og få den sendt afsted. Det er let at søge på sagerne, det ser lækkert ud, og det er lidt vigtigt i en arkitektvirksomhed."

Projektfakturering med ratebetalinger, fastpris og medgået tid

TestHuset valgte EazyProject hostet løsning med standardfunktionerne projektstyring, ressourcestyring, tids- og udlægsregistrering samt projektfakturering. Stort udvalg af realtids-rapporter til projektlederne, finansafdelingen og ledelsen.

Vi er afhængige af, at vi bruger vores ressourcer rigtigt

"Jeg har et bemandingsoverblik, som jeg synes, er rigtig godt."

Hvilke forvaltningsområder bruger mest tid

Det er en stor fordel for os, at EazyProject er webbaseret. I praksis giver det medarbejderne mulighed for at logge på når, og hvor som helst, og derudover kræver det ingen installering på den enkelte pc.

Fuldstændigt overblik over al konsulent-aktivitet

EazySoft har i høj grad levet op til vores forventninger om høj kvalitet, hurtig service, og stor fleksibilitet,” slutter Jan Rasmussen, der stod for valget af leverandør.

Samler alle opgaver i et visuelt overblik

EazyProject sikrer en effektiv planlægning og styring af vores medarbejderressourcer og skaber det fulde overblik, både over udviklingsafdelingens samlede portefølje.

Komplet overblik og effektiv planlægning

Haderslev Fjernvarme valgte EazyProject til fordel for de store forkromede systemer, fordi det, ifølge Jacob Siebers, er et fleksibelt og brugervenligt system

Let at planlægge og styre aktiviteterne

Kim Würfel, indkøbschef hos Vestforbrænding, var på udkig efter et system til deres udbudsstyring. De havde brug for et system, der kunne skabe overblik over porteføljen af udbud.

Fleksibel løsning der kan skaleres

AOF Nord valgte EazySoft som samarbejdspartner blandt en række mulige leverandører. ”Det var væsentligt for os at finde en fleksibel løsning der kunne skaleres i forhold til udviklingen i vores organisation, og EazySoft’s software har til fulde indfriet forventningerne".

Vi var meget tilfredse med konsulentens indsats

"Det er et stærkt parameter, at systemet er online. Derudover er supporten også én af EazyProjects stærke sider, da den er så tilgængelig, som den er, og så at den er dansk. Det har stor værdi, at det er på dansk."

Valgte et system som var brugervenligt

I dag benytter Slagelse Kommune EazyProject til, langt mere præcist end førhen, at registrere tid på de specifikke opgaver som udføres af Drift & Anlægscentret. Dette har resulteret i en større faktureringsgrad, i særdeleshed på mindre opgaver.