Cryptera kundecase

Kunde siden 2011

Baggrund

Cryptera A/S med hovedkontor i København, har mere end 25 års erfaring i at yde sikre betalingsløsninger i hele verden.

Cryptera A/S er en af verdens førende leverandører af sikre betalingsløsninger og leverer til nogle af de største globale producenter af pengeautomater og benzinpumper.

Udfordringen

Tidsmæssig projektstyring: Projektstyring i Microsoft Project med sideløbende tidsregistrering i excel-ark, uden sammenhæng til ressourceplanlægningen. Ingen realtids overblik.

Tidsregistrering: Individuel tidsregistrering i excel-ark med efterfølgende summering i yderligere et excel-ark. Ingen realtids overblik.

Ressourcestyring: Ressourceplanlægning og efterfølgende styring manuelt i excel-ark uden realtids overblik.

Løsningen

Standard EazyProject lejeløsning med hovedvægt på projektstyring og dag-, uge- og langtids-planlægning i ressourcestyringen. Tidsregistrering sker via PC og mobil, og ressourceplanlægningen har mulighed for Outlook-integration.

Resultat

Løsningen samler alle opgaver i et visuelt godt overblik med realtids data. Tidsbehovet for det enkelte projekt og den enkelte medarbejderbelastning sammenholdt med overbliksbilledet, giver Cryptera A/S en effektiv måde at styre og håndtere projekterne på.

Cryptera A/S beskæftiger en stab på omkring 100 medarbejdere og har sine egne hardware- og softwareudviklingsafdelinger samt produktion, salg og servicering af egne produkter og løsninger.

Cryptera A/S er et hurtigt voksende datterselskab ejet af Nets. Nets er resultatet af en fusion mellem norske BBS og Teller og danske PBS.

Nets fakta og tal:
Omsætning: DKK 5 mia.
Antal medarbejdere: 2.200

avatar2-billede
Kim Glenert Cryptera A/S

EazyProject sikrer en effektiv planlægning og styring af vores medarbejderressourcer og skaber det fulde overblik, både over udviklingsafdelingens samlede portefølje, men også de underliggende faggruppers totale, allokerede og ledige kapacitet - både for de projekter, der kører nu, men også for dem, der kommer i fremtiden.

Løsningen samler alle opgaver i et visuelt godt overblik.

Tidsbehovet for det enkelte projekt og den enkelte medarbejderbelastning sammenholdt med overbliksbilledet, giver os en effektiv måde at styre og håndtere vores projekter på.

Tidligere styrede vi det med regneark, men ved hjælp af EazyProject opnår vi mere præcis viden omkring alle vores projekter og ressourcer, både på kort og lang sigt.