DIS/PLAY kundecase

dis-play

Kunde siden 2011

Kontakt:
Niels Pedersen
www.dis-play.dk

Tidsregistrering er uundværligt

Hos DIS/PLAY er tidsregistrering en hjørnesten i deres forretning. Det danner hele grundlaget for faktureringen af deres kunder.

DIS/PLAY blev grundlagt i 1995 og er i dag et af Danmarks største digitale bureauer. De leverer analyse, strategi og koncepter samt design, udvikling og implementering af digitale og mobile løsninger.

Hos DIS/PLAY har man altid brugt tidsregistrering, for at dokumentere opgavernes omfang og samtidig sikre, at kunderne bliver faktureret korrekt.

Simpelt og tidsbesparende

Gennem årene har DIS/PLAY arbejdet med flere forskellige tidsregistreringsværktøjer men skiftede i begyndelsen af 2011 til EazyProject – et skift de ikke har fortrudt.

”Vi skiftede til EazyProject for at få en nemmere og hurtigere måde at registrere tid på, og det har vi fået. Jeg vil tro, at hver medarbejder bruger en halv time mindre om ugen på tidsregistrering i EazyProject, sammenlignet med det system vi havde før.

Det lyder måske ikke af meget, men når man har op mod 80 medarbejdere, så løber det altså op”, siger administrationschef Niels Pedersen, DIS/PLAY.

Relevante rapporter skaber overblik

På baggrund af de tidsregistreringer man foretager i EazyProject, kan ledere og medarbejdere lave udtræk på projekter og sammensætte rapporter, der matcher den enkeltes behov for information.

”Vores projektledere oplever, at det er blevet meget nemmere at følge med i deres projekter. EazyProject tilbyder forskellige rapporter og udtræksmuligheder, der giver et bedre overblik, end hvad vi hidtil har arbejdet med. Derudover sammensætter vi også rapporter, der understøtter de overordnede forretningsgange fra et projekt starter til det afsluttes og faktureres”, siger Niels Pedersen.

Integration til løn- og økonomisystemer

EazyProject giver mulighed for dataudveksling med andre systemer, herunder løn- og økonomisystemer. DIS/PLAY har på den måde fået automatiseret processen for fraværsregistrering. Førhen tastede man medarbejdernes fravær manuelt ind i lønsystemet, nu hentes oplysningerne i EazyProject og indlæses direkte i Lessor. Det er tidsbesparende og eliminerer tastefejl.

DIS/PLAY har været kunde siden 2011.