Dorte Mandrup

Kundecase

Udfordring

Vi stod med den udfordring, at vi ikke havde et time-/sagsstyringssystem.

Løsning

Systemet så ud til at kunne de ting, vi skulle bruge og der var en rigtig god dialog.

EazyProjects stærke side

Kundesupporten er nem at komme i dialog med. Vi er vildt glade for chatfunktionen.

 

Vi er afhængige af, at vi bruger vores ressourcer rigtigt. Jeg har et bemandingsoverblik, som jeg synes, er rigtig godt.
Dorte Mandrup Frants Nielsen
Frants Nielsen,
Managing Director // Dorte Mandrup

Hvad er årsagen til, at du tog kontakt til EazyProject?
Der var ikke noget tidsregistreringssystem, da jeg startede, udover det, der lå i regnskabssystemet.

Hvilke udfordringer stod I med?
Vi stod med den udfordring, at vi ikke havde et time-/sagsstyringssystem. Og det havde vi brug for.

Hvorfor valgte I EazyProject?
Systemet så ud til at kunne de ting, vi skulle bruge og der var en rigtig god dialog. Derudover var der flere arkitektreferencer, og så var det en mindre lokal virksomhed.

Hvilken værdi tillægger EazyProject jeres virksomhed?
Det tillægger vores virksomhed værdi ved at have overblik over bemandingen og kunne styre og planlægge dette, det er vigtigt i en virksomhed, som Dorte Mandrup. Vi er afhængige af, at vi bruger vores ressourcer rigtigt. Jeg har et bemandingsoverblik, som jeg synes, er rigtig godt. Derudover er der alle de praktiske ting ift. medarbejderne, såsom ferie, flex mv., som bare fungerer rigtigt fint.

Hvad anser I for at være EazyProjects stærke side?
Det er kundesupporten. Vi er vildt glade for chatfunktionen. Det var også én af grundene til, at vi valgte EazyProject, fordi det var nemt at komme i dialog. Man kan ringe eller skrive og så får man også et svar – der er nogen i den anden ende. Det er meget behageligt. Det er også derfor vi hellere vil have en mindre leverandør end en større leverandør. Så det synes vi er rigtig godt. Og så fungerer tidsregistreringssystemet fint.

I hvor høj grad er I tilfredse med vores måde at hjælpe til implementering af EazyProject?
Bo holdt de indledende workshops og det var jo billigt, det var ikke den store entry cost.

Og det fungerede lige med det samme og det var en kæmpe hjælp på tidsregistreringen – med det samme gik vi ind og fik bedre styr på vores timer. Og det hjalp jo simpelthen på bundlinjen.

Det var fint. Men hvis jeg skulle gøre det om, så havde jeg gjort det anderledes, for i forhold til at bruge systemet til alt det det også kunne, der var opstartspakken jo nok for lille til at få den viden, tilretning og undervisning i systemet, som vi havde behov for.

Hvordan tog medarbejderne imod værktøjet?
Medarbejderne synes det var fint. Medarbejderne har kun været positive overfor det. Nu har de også et sted de kan søge om ferie og den slags ting, så der er mange ting der er godt ved at have et tidsregistreringssystem.

Hvad synes du om samarbejdet med EazyProjcet?
Jeg synes, den direkte dialog har været rigtig god hele vejen igennem. Jeg synes det er behagelige mennesker at arbejde sammen med, og vi føler os hørt. Jeg savner dog, at EazyProject bruger flere ressourcer på skriftligt at forklare systemet for vores projektledere, for vores administration og for vores ledelse. Altså at man kommunikerer mere skriftligt i form af manualer og vejledninger.

Hvad synes du om niveauet af vores support?
Jeg synes helt generelt, at det er et højt niveau, både fagligt og sådan rent servicemæssigt og man får hurtigt svar. Dog mangler vi meget et sted at søge vejledning i form af manualer til, hvordan vi kan bruge systemet.

Hvis du skulle anbefale os til andre, hvad ville du så primært lægge vægt på i din anbefaling?
Den gode support og et nemt tidsregistreringssystem.

Frants Nielsen,
Managing Director // Dorte Mandrup

Book en online præsentation

Se hvordan EazyProject kan hjælpe din virksomhed