Haderslev Fjernvarme kundecase

avatar2-billede
Jacob Siebers Haderslev-Fjernvarme

Komplet overblik og effektiv planlægning med
brugervenligt EazyProject

Kunde siden 2013

Kontaktperson
Jacob Siebers
www.haderslev-fjernvarme.dk

Udfordringen

Haderslev Fjernvarme var udfordret af, at de skulle dokumentere, hvor mange timer der blev brugt på de forskellige centraler. I den forbindelse havde de også behov for at vide, hvor belastet hver enkelt medarbejder var med forskellige opgaver. Blandt medarbejderne var der ligeledes et stort ønske om at kunne dokumentere, hvad de hver især havde af opgaver, og hvad disse krævede af tid.

Haderslev Fjernvarme har indtil nu anvendt forskellige excelark, men et stigende antal opgaver gjorde det umuligt at skabe overblik. Ledelsen og medarbejderne har derfor efterspurgt et system, der kan give et komplet overblik og skabe en mere effektiv planlægning.

Løsningen

Haderslev Fjernvarme valgte EazyProject til fordel for de store forkromede systemer, fordi det, ifølge Jacob Siebers, er et fleksibelt og brugervenligt system, der hurtigt giver overblik over opgaver og ressourceforbrug. Samtidig giver EazyProject mulighed for at se, hvor belastet den enkelte medarbejder er med arbejdsopgaver. I tæt samarbejde med EazySoft fik Haderslev Fjernvarme tilpasset systemet, så det passede til deres branchespecifikke behov, fortæller Jacob Siebers.

Processen og samarbejdet med EazySoft

Haderslev Fjernvarme har været i gang siden januar 2013 og de er, i følge Jacob Siebers, ’kommet godt fra land’. ”EazySoft har fra start af været en god og handlekraftig samarbejdspartner, så fra den dag vi valgte den hostede løsning, til vi havde fået undervisning og var kommet godt i gang, gik der ikke mere end et par uger,” fortæller Jacob Siebers.

Forventningerne

Haderslev Fjernvarme forventer, at de fremover vil få et bedre overbilk over, hvad der bliver brugt af tid og ressourcer på forskellige områder, og at EazyProject dermed vil bidrage til at gøre deres arbejdsdag mere effektiv.

Den Mobile WebApp er næste step!

De er hos Haderslev Fjernevarme allerede kommet så langt, at de nu har investeret i smartphones til deres teknikere, som skal anvende EazySoft’s mobile WebApp, når de er på farten hos forskellige forbrugere.

I følge Jacob Siebers forventer Haderslev Fjernvarme, at de vil være i gang med at anvende WebApp’en om en måneds tid, hvilket vil sige i løbet af april måned 2013.

Med den mobile WebApp kan teknikeren hurtigt og let få adgang til EazyProject, se hvilke opgaver der ligger, om der er kommet nye opgaver i løbet af dagen eller finde adresseoplysninger på de forbrugere, de skal servicere.

Det giver teknikerne større fleksibilitet, idet de ikke behøver at have telefonisk kontakt med kontoret, men selv kan tjekke tingene via deres smartphone.

Så snart en opgave er afsluttet, kan medarbejderen registrere tidsforbruget via den mobile WebApp.

Den mobile WebApp er let at anvende, og den kræver ingen app-installation.

Desuden kræver den ikke nogen form for app-opdatering, idet det foregår helt automatisk.

Haderslev Fjernvarme sørger for, at størstedelen af Haderslev altid har varme i radiatoren og varmt vand i hanen. Deres erklærede mål er at levere den bedste og billigste varme til deres forbrugere.

Haderslev Fjernvarme arbejder med tre typer af varmeproduktion:

  • Affaldsvarme
  • Kraftvarme
  • Kedeldrift

Haderslev Fjernvarme ejes af forbrugerne, idet det fungerer som et anpartsselskab. De yder gratis rådgivning, så deres forbrugere kan spare på varmeregningen, opnå et bedre indeklima og skåne miljøet bedst muligt.

Jacob Siebers Haderslev-Fjernvarme

Vi har gennem hele processen været meget tilfredse med EazySoft.

De er altid hurtige til at tage ’action’, når vi har spørgsmål eller behov for ændringer.