Engko

Kundecase

Udfordring

Vi havde for mange systemer. Ét til tid, ét til opgaver og et tredje til at styre vores kunder. Det var for uoverskueligt.

Løsning

En konsulent fra EazyProject formåede at tage systemet ned på et simpelt niveau og fik gennemgået systemets funktioner, som var interessante for os. Det var i høj grad det, der påvirkede vores valg af EazyProject.

EazyProjects stærke side

Skalérbarheden. Når du går fra én medarbejder til flere. Jeg fortryder, at jeg ikke indførte et lignende system, da jeg startede min første virksomhed op for mange år siden.

Det er fedt at have systemet online og altid kunne følge med i sine projekter, hvor end man er.
Jan Høilund Christensen Engko EazyProject
Jan Høilund Christensen,
Indehaver // Engko

Hvad er årsagen til, at du tog kontakt til EazyProject?
Da jeg bare var mig selv i virksomheden brugte jeg andre systemer, som kunne hvert sit ift. projektstyring, crm osv., men da jeg fik ansatte, fik vi behov for at kunne styre vores projekter på en anden måde. Styre processer vha. Kanban tavler bl.a.

Hvilke udfordringer stod du med?
Vi havde for mange systemer. Ét til tid, ét til opgaver og et tredje til at styre vores kunder. Det var for uoverskueligt.

Hvorfor valgte I EazyProject?
Jeg klingede godt med konsulenten, som præsenterede EazyProject for os, og jeg tror meget på personlige relationer. Han var fleksibel i sin tilgang til os og systemet. Han formåede at tage systemet ned på et simpelt niveau og fik gennemgået systemets funktioner, som var interessante for os. Det var i høj grad, det der påvirkede vores valg af EazyProject.

Hvilken værdi tillægger EazyProject jeres virksomhed?
Overblik. Systemet ligger i skyen, og det gør det muligt for os at arbejde på tværs af destinationer. Det er meget væsentligt for os.

Hvad anser I for at være EazyProjects stærke side?
Det er et stærkt parameter at systemet er online. Derudover er supporten også én af EazyProjects stærke sider, da den er så tilgængelig, som den er, og så at den er dansk. Det har stor værdi, at det er på dansk.

I hvor høj grad er I tilfredse med vores måde at hjælpe til implementering af EazyProject?
Vi var meget tilfredse med konsulentens indsats for at få systemet implementeret hos os, og vi fik rigtig god hjælp til at få nytte af de relevante funktioner ift. vores virksomheds procedurer. Også efterfølgende, når vi har haft brug for sparring til at kunne få bedst mulig brug af systemet. Det har jeg været meget glad for.

Hvordan tog medarbejderne imod værktøjet?
De tog rigtig godt imod det.

Hvad synes du om samarbejdet med EazyProject?
Det fungerer rigtig godt.

Hvad synes du om niveauet af EazyProject support?
Det er godt. De har godt nok ikke altid et direkte svar, men de vender altid tilbage med svaret.

Hvis du skulle anbefale EazyProject til andre, hvad ville du så primært lægge vægt på i din anbefaling?
Skalérbarheden. Når du går fra én medarbejder til flere. Jeg fortryder, at jeg ikke indførte et lignende system, da jeg startede min første virksomhed op for mange år siden. For det er omfattende at komme i gang senere hen, når man først har kunder og har projektnumre. Få nu det system ind fra starten! Og så er det fedt at have systemet online og altid kunne følge med i sine projekter, hvor end man er.

Jan Høilund Christensen,
Indehaver // Engko

Har du brug for et online sagsstyringssystem?

Book en gratis præsentation af EazyProject