PLH Arkitekter

Svenn Gunborg Olsen
Chief Financial Officer
www.plh.dk

Hvad er årsagen til, at du tog kontakt til EazySoft?

Vi havde et andet system, og det fungerede ikke. Arkitekterne tog det ikke til sig, så det blev aldrig brugt. Det blev bare et centralt økonomisystem, og der var behov for noget andet og mere.

Projektstyring, tidsregistrering – og et meget mere tilgængeligt system. Så var vi ude og se på markedet. Vi nedsatte en projektgruppe med 12 projektledere, et par partnere og mig og så fik vi præsentationer af systemerne.

Der var ingen, der var i tvivl om, at det skulle være EazyProject.

 

Hvilke udfordringer stod du med?

Udfordringerne, med det gamle system, var, at der ikke var nogen af projektlederne eller arkitekterne, som kunne finde ud af at bruge det.

Så de kunne registrere deres timer, men de kunne ikke mere. Det skulle der laves om på, så de fik mere ejerskabsfornemmelse for projekterne og sagsstyringen. Det var dét, der var udfordringen.

 

Hvorfor valgte I EazyProject?

Det var faktisk fleksibiliteten omkring bemanding og allokering af medarbejdere i Planlægning Pro. Det er rigtig smart. Men det er faktisk ikke det primære vi bruger i systemet i dag.

 

Hvilken værdi tillægger EazyProject jeres virksomhed?

Altså jeg har endnu ikke formået at få det skubbet ud til projektlederne, sådan at de selv sidder og fakturerer deres projekter og virkelig styrer efter det, så det er stadig lidt et tidsregistreringssystem.
Men alle køber stadig ind på det, og alle synes, at det virker let og tilgængeligt, og det bliver dog brugt i det små. Men for mig, der er det meget enkelt at gå til i virkeligheden.

 

Hvad anser I for at være EazyProjects stærke side?

Den stærke side, er, at det er tilgængeligt for alle arkitekterne, så det er let at lave en faktura, få tingene og timerne ind, få fikset hvad der skal stå på den og få den sendt afsted.

Det er let at søge på sagerne, det ser lækkert ud, og det er lidt vigtigt i en arkitektvirksomhed.

I hvor høj grad er I tilfredse med vores måde at hjælpe til implementering af EazyProject?

Jamen, jeg har været tilfreds med EazySoft, jeg kan godt lide, at det er en lille virksomhed, som har behandlet os som en vigtig kunde.

Der er blevet taget hånd om vores ting, så det har jeg været tilfreds med.

 

Hvordan tog medarbejderne imod værktøjet?

De tog godt imod det.

 

Hvad synes du om samarbejdet med EazySoft?

Det har fungeret rigtig godt.

 

Hvad synes du om niveauet af vores support?

De er altid tilgængelige og enormt imødekommende og gode.

 

Hvis du skulle anbefale os til andre, hvad ville du så primært lægge vægt på i din anbefaling?

Den lille virksomhed og systemets tilgængelighed og fleksibilitet.