Administration

Sådan opretter du en bruger

For at oprette en bruger, skal du ind i EazyProjects administrationsdel. Åbn menupunktet Brugere og klik dernæst på Opret bruger. Nu er brugerformularen åben og du kan gå i gang med at oprette de forskellige detaljer omkring brugeren.

Stamdata

Dette faneblad indenholder de mest almindelig oplysninger omkring brugeren.

1. Hvis du ønsker at oprette en bruger, er der en del felter, der skal udfyldes før det er muligt: Du skal som minimum indtaste brugernavnfulde navn, email og adgangskode, inden du kan gemme brugeren.

2. Brugerens status skal stå til aktiv. hvis brugeren skal kunne logge ind i systemet og arbejde i det samt brugeren skal tildeles en rolle.

3. Hvis en medarbejder stopper, sættes status til afsluttet. Dette frigiver samtidig licensen, men alle timer, km & udlæg fra brugeren, findes stadig i systemet. Når en bruger er afsluttet, vil denne ikke længere fremgå i systemets aktive lister.

4. Det er også på dette faneblad, at brugerens uge- og dagsnorm noteres. Dette kan se lidt forskelligt ud, i forhold til hvilken slags flex, der anvendes i systemet. Det kan du læse mere om i FAQ punktet: Flex – sådan hænger det sammen i EazyProject.

5. Yderst til højre kan du tildele en eller flere roller til brugeren. Dette bestemmer de adgange brugeren har i systemet, når der logges ind. Se mere i vores FAQ omkring rollestyring.

Personlige data

Her kan brugerens personlige data indtastes, og et billede kan indsættes på brugeren. Disse felter er kun synlige herinde, så det er kun administrative medarbejdere, der har adgang til disse informationer. Samtidig er det også under personlige data, at brugerens flex og ferie kan justeres, dette kan du læse mere om i de særkilte FAQ for ferie og flex.Vær opmærksom på, at kører systemet med udvidet feriemodul, så justeres ferie via menupunktet Fraværskorrektion. 

Brugerfiler

Her kan du eksempelvis uploade dokumenter, beviser på kompetencer og lignende for den enkelte medarbejder.

Kompetencer

Hvis man har mange medarbejdere, som alle kan udføre forskelligt arbejde, så kan det være en god idé, at tildele dem kompetencer, så det bliver lettere at finde de rigtige medarbejdere, når et projekt skal bemandes. Der kan oprettes flere kompetencer og der er 3 niveauer til hver kompetence. Som tidligere nævnt, så bliver disse relevante, når du opretter et nyt projekt og skal finde de mest relevante medlemmer ved at filtrere på ønskede kompetencer og niveau.

Hardware

Dette faneblad kan bruges til at notere, hvis medarbejderne får udleveret noget bestemt hardware. Det gør det lettere at holde styr på, hvad de forskellige medarbejdere har af computere, mobiltelefoner og lignende udstyr. Du har her mulighed for at notere udleverings-dato og retur-dato. Hvis/når en medarbejder stopper og skal aflevere det hele retur, kan der udskrives en pdf, der er gjort klar til underskrifter for modtagelse og aflevering.