Persondatapolitik

Vi tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger alvorligt.
Vi har derfor udarbejdet nedenstående persondatapolitik, hvor du kan finde oplysninger om hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Har du spørgsmål til hvordan vi behandler dine persondata som du ikke kan finde svar på i nedenstående, er du altid velkommen til at tage direkte kontakt til os som dataansvarlig via nedenstående.

EazyProject A/S
Stændertorvet 4, 1. Sal
4000 Roskilde
Email: info@eazyproject.dk
CVR: 27660606

 

Hvilke persondata behandler vi og til hvilket formål

 

Du besøger vores hjemmeside

Når du besøger vores hjemmesider eller anvender vores tjenester, applikationer, beskedsystemer (såsom e-mail og chat) og værktøjer, kan vi eller vores leverandører bruge cookies, pixelcookies og andre lignende teknologier til at gemme oplysninger til brug for statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet samt markedsføring.

Vi bruger Google Analytics, et analyseværktøj fra Google LLC og Google Ireland Ltd. (“Google”) til løbende at forbedre vores tjenester. Brugen gør det muligt at tildele data, sessioner og interaktioner til et pseudonym bruger-id og dermed analysere en brugers aktiviteter på vores websted. Google Analytics bruger cookies, der er gemt på din enhed, og som gør det muligt for os at analysere din brug af vores tjenester. De data, der er indsamlet af cookies, om brugen af vores tjenester (inklusive din IP-adresse) overføres til en Google-server i USA og opbevares der.

På vores vegne behandler Google disse data for at evaluere brugen af vores tjenester, til at udarbejde rapporter om brugsaktiviteter og for at give os yderligere tjenester, der er forbundet med brugen af vores tjenester. Din IP-adresse, der sendes i forbindelse med Google Analytics, kombineres ikke med andre data fra Google.

Du kan forhindre indsamling af data gennem Google Analytics-cookien ved at justere dine browserindstillinger i overensstemmelse hermed. Hvis du deaktiverer cookies, er du muligvis ikke i stand til at bruge alle funktioner i vores tjenester i deres fulde omfang.

Yderligere information om Google Analytics findes i Servicevilkår og i Googles Privatlivspolitik.

Der kan på hjemmesiden være links til andre hjemmesider eller samarbejdspartnere. Vi kan ikke holdes ansvarlige for indholdet på disse hjemmesider eller hjemmesidernes indsamling af personoplysninger i øvrigt.

Du bestiller en demo

I forbindelse med din bestilling af din demo eller registrering af e-mail til nyhedsbreve, vil vi her gøre opmærksom på hvordan dine data behandles.

Det er muligt for vores potentielle kunder (leads) at bestille en demo på EazyProjects hjemmeside til afprøvning af løsning før køb. Ifbm oprettelsen af en demo registrerer vi Navn, Brugernavn, E-mail, Virksomhed, Rolle i virksomheden og branche for virksomheden. Derudover kan der frivilligt angives telefonnummer.

Alle demobestillinger udløber automatisk efter 14 dage hvorefter brugeren ikke kan logge ind
Alle data i demoen (både brugerdata, app og database) slettes permanent efter 21 dage.

Du har mulighed for selv at anonymisere data i demoen via brugeroprettelsen, såfremt dette ønskes før udløb af demoperioden.

E-mail benyttes til at udsende tips, tricks og invitationer til brugeren efter demoen er bestilt.
E-mail opsamles i crm-systemet HubSpot og i en hosted MySQL database (Simply) og krydses ikke med andet data.

Dette websted er desuden beskyttet af reCAPTCHA og Google
Privatlivspolitik og
Servicevilkår gælder.

Modtagelse af E-mails kan til enhver tid afmeldes af brugeren ved at klikke afmeld direkte i en E-mail.

Alle dine persondata ifbm en demobestilling kan slettes ved at sende en mail til support@eazyproject.dk

Du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Registrering af E-mail til nyhedsbreve, benyttes til at udsende nyhedsmails og tilbud.

E-mailadresse opsamles i vores HubSpot CRM og krydses ikke med andet data.
HubSpot kan ikke benytte personoplysningerne til egne formål og handler derfor udelukkende på vores instruks. Der er indgået en databehandleraftale med HubSpot og dataoverførsel sker på baggrund af Standard Contractual Clauses (SCC).

Personoplysningerne opbevares så længe man aktivt modtager nyhedsbrevet eller ind til man trækker sit samtykke tilbage.

Modtagelse af E-mails kan til enhver tid afmeldes af brugeren ved at klikke afmeld direkte i en E-mail.

Du interagerer på kampagner på vores hjemmeside (download guide og gode råd)

Dine indtastede data Navn, E-mail opsamles i HubSpot CRM og krydses ikke med andet data.
HubSpot kan ikke benytte personoplysningerne til egne formål og handler derfor udelukkende på vores instruks. Der er indgået en databehandleraftale med HubSpot og dataoverførsel sker på baggrund af Standard Contractual Clauses (SCC).

Alle dine persondata ifbm vores kampagner kan slettes ved at sende en mail til support@eazyproject.dk

Du besøger vores Facebook side eller interagere med en Facebook annonce

Vi bruger de sociale medier som et digitalt visitkort

Vi og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger vores Facebook-side. Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre os over for potentielle kunder.

Vores Facebook-side er:
https://www.facebook.com/eazyproject

Vi følger Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber os at sikre, at de besøgende på vores Facebook-side får information om persondata.

For mere information om Facebooks egen behandling under det delte dataansvar, se Facebooks tillæg til deres datapolitik her:
Tillæg til Facebooks datapolitik

De personoplysninger der afgives vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.

Da de personoplysninger der afgives på Facebook-siderne afgives af personen selv på vores offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer. Man kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse i forhold til interesseafvejningen, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.

Bemærk!
Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge vores Facebook-side, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for os at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data.

Du tilmelder dig et webinar eller arrangement

Dine indtastede data Navn, E-mail opsamles i HubSpot CRM og krydses ikke med andet data.
HubSpot kan ikke benytte personoplysningerne til egne formål og handler derfor udelukkende på vores instruks. Der er indgået en databehandleraftale med HubSpot og dataoverførsel sker på baggrund af Standard Contractual Clauses (SCC).

Alle dine persondata ifbm vores webinarer kan slettes ved at sende en mail til support@eazyproject.dk

Du søger job (også uopfordret ansøgning)

Når vi modtager en ansøgning, behandler vi oplysningerne med det formål at vurdere ansøgeren i forhold til en specifik jobannonce eller om vi kan mangler ansøgerens kompetencer, hvis ansøgeren søger uopfordret.

De personoplysninger der sendes, vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.

Vi samarbejder desuden med flere eksterne rekrutteringsfirmaer og modtager relevante ansøgninger herfra i krypteret form og med adgangskode til dokumenterne.
Adgangskode til hvert enkelt dokument sendes via sms til os.

Personoplysninger slettes inden for 3 måneder efter der er givet afslag, hvis der ikke fortsat er dialog, dette gælder både ansøgninger vi modtager direkte samt ansøgninger/kandidatpræsentation vi modtager fra samarbejdspartnere. Ansættes en kandidat gemmes ansøgning og CV på medarbejderprofil i henhold til slettefrister på denne.

Du er kunde/bruger af EazyProject’s software

Dine indtastede data Navn, E-mail opsamles i HubSpot CRM.
HubSpot kan ikke benytte personoplysningerne til egne formål og handler derfor udelukkende på vores instruks. Der er indgået en databehandleraftale med HubSpot og dataoverførsel sker på baggrund af Standard Contractual Clauses (SCC).

Dine personoplysninger anvendes desuden i vores økonomisystem e-conomic til fakturering og bogføring.

Personoplysningerne til brug for bogføringsloven opbevares indtil 5 år efter udløbet af regnskabsåret, jf. bogføringslovens § 10 og slettes herefter.

Alle dine persondata ifbm vores kunde-kampagner kan slettes ved at sende en mail til support@eazyproject.dk

CRM software (customer relationship management)

Vi anvender HubSpot CRM, der er en amerikansk cloud-løsning.
HubSpot kan ikke benytte personoplysningerne til egne formål og handler derfor udelukkende på vores instruks. Der er indgået en databehandleraftale med HubSpot og dataoverførsel sker på baggrund af Standard Contractual Clauses (SCC).

Alle dine persondata ifbm vores kampagner kan slettes ved at sende en mail til support@eazyproject.dk

Vi videregiver ikke data til andre.

Vi anvender eksterne virksomheder til hosting af vores systemer. Disse underdatabehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. Der er indgået GDPR aftaler med vore underdatabehandlere.

Dine rettigheder

Hvis du ved eller du har en formodning om, at vi behandler personoplysninger om en selv, har man en række rettigheder i forhold til behandlingen. De enkelte rettigheder er uddybet herunder.

Skulle man vælge at gøre en af sine rettigheder gældende, eks. ved at bede om indsigt i hvilke personoplysninger vi behandler om en selv, kan man rette henvendelse via e-mail på info@eazyproject.dk. Når vi har modtaget e-mailen og efterfølgende verificeret identiteten – for at sikre at vi ikke udleverer personoplysninger til uvedkommende – igangsætter vi processen.

Man har ret til at bede om indsigt i de personoplysninger vi behandler om en selv. Såfremt vi behandler personoplysninger om personen, udleverer vi information om disse, samt formål og lovhjemmel.

Man har ret til at gøre indsigelse, hvis man er uenig i vores behandling af personoplysningerne. Om en indsigelse efterleves vurderes fra gang til gang.

Man har ret til at bede om, at vi begrænser behandlingen. Hvis vi behandler personoplysninger, kan man i visse tilfælde bede om at få begrænset behandlingen, hvis ikke man ønsker at alle de registrerede data skal indgå i behandlingen.

Man har ret til at bede om at blive slettet. Denne rettighed er ikke endegyldig, da visse data ikke kan slettes pga. anden lovgivning eller hvis aftale og formål giver virksomheden ret til at opbevare personoplysningerne.

Skulle de personoplysninger vi behandler være forkerte, har man ret til at få disse opdateret med korrekt information.

Man har ret til at få udleveret sine personoplysninger i et maskinlæsbart format. Bemærk at der alene er tale om de personoplysninger man selv har givet til os.

Hvis behandlingen af personoplysninger er baseret på et samtykke, så kan dette til en hver tid trækkes tilbage, hvorved behandlingen ophører.

Man er altid velkommen til at henvende sig til EazyProject, hvis man har spørgsmål eller ønsker at klage over en behandling af sine personoplysninger. Hvis man ikke er tilfreds med vores svar, har man mulighed for at klage til Datatilsynet.

Nærværende persondatapolitik er opdateret 31. august 2021.

Vi søger nye medarbejdere indenfor salg og udvikling