Planlægningsværktøj Online

Bevar overblikket med vores planlægningsværktøj - Slut med gætværk - Undgå flaskehalse og forsinkelser

Planlægningsværktøj
Planlægningsværktøj

Prøv EazyProject Gratis i 14 Dage

Projektlederne kan i høj grad selv finde ud af at styre deres projekter, ressourcestyringen og økonomistyringen, og det er super fedt.
COBE Kristian Hollmann
Kristian Hollmann,
Finance Director // COBE
Planlægningsværktøj online

Hvad er et planlægningsværktøj?

Et planlægningsværktøj er et projektstyringsværktøj, der hjælper virksomheder med at planlægge og optimere den effektive allokering af medarbejdernes talent og samtidig undgå kollisioner eller konflikter i projektplanlægningen.

Softwaren giver også projektledere synlighed i ressourcebelastningen, hvilket gør det lettere at afbalancere individuelle projektopgaver på tværs af teams.

Fra den 1. juli 2024 bliver det obligatorisk for danske arbejdspladser at implementere elektronisk tidsregistrering. Med brugervenlig timeregistrering i EazyProject er I sikret, at I lever op til alle lovkrav.

Hvordan kan et planlægningsprogram hjælpe din virksomhed?

Eazyprojects planlægningsværktøj er værdifuld for projektledere, da den giver dem mulighed for at træffe informerede beslutninger ved allokering af projektressourcer med henblik på at maksimere effektivitet og omkostningsbesparelser.
Det hjælper dem med at styre projekter bedre og sikrer, at projektets deadlines overholdes ubesværet gennem løbende overvågning af ressourceudnyttelsesniveauet.

Vores dashboard til ressourceplanlægning giver brugerne mulighed for at få et realtids overblik over ressourceudnyttelsen, så de kan vurdere ressourceallokeringen og justere prioriteterne efter behov.

Vores ressourceplanlægningsværktøj bruges ofte sammen med vores projektstyringsværktøj for at opnå det mest optimale overblik over dine projekter.

Brug af et ressourceplanlægningsprogram kan være en enorm fordel for virksomheder af alle størrelser. Et ordentligt projekt planlægningsværktøj kan sikre, at din virksomhed kører effektivt og maksimerer fordelene ved begrænsede ressourcer som f.eks. personale. Ressourcestyring kræver dog også en betydelig indsats for at allokere ressourcerne optimalt. Det er her, at software til ressourcestyring kan hjælpe.

Ved at bruge Eazyprojects ressourceplanlægningssoftware kan din virksomhed spare penge ved at sikre, at projekterne gennemføres til tiden, inden for budgettet og med minimalt spild. Vores planlægningsværktøj hjælper din virksomhed med at frigøre tid, som ellers ville blive brugt på at rode rundt i regneark for at finde mening med ressourceallokeringerne.

Gennem sin strømlinede proces hjælper vores planlægningsværktøj dig med at få mest muligt ud af hver eneste mulighed og samtidig sikre, at kapaciteten i dit team bruges fornuftigt – den perfekte opskrift på succes!

Implementering og brug af et planlægningsværktøj

Implementering af Eazyprojects ressourcestyringssoftware kan hjælpe din virksomhed med at få en grundig forståelse af ressourcetilgængelighed, kapacitet og nødvendige aktiviteter.
Ved at centralisere alle ressourceoplysninger ét sted giver vores planlægningsværktøj synlighed om ressourceudnyttelse på alle niveauer i hele organisationen, hvilket muliggør bedre ressourceplanlægning og beslutningstagning.

Det kan også lette ressourceprognoser og -modellering ved at integrere med eksisterende operationelle systemer, herunder finansielle processer og tidsstyring. Derudover gør projekt planlægningsværktøj det muligt at identificere ressourceflaskehalse, hvilket eliminerer risici forbundet med over- og underudnyttelse af medarbejdere.

Sagsstyring online

Digitalt planlægningsværktøj

Få en visuel projekt tidsplan

Med EazyProject ressourcestyring kan du lynhurtigt planlægge dine medarbejdere på tværs af projekter og opgaver.

Du planlægger visuelt i et brugervenligt “cockpit” med drag & drop – så nu er det endelig slut med at taste i et excel-lignende skærmbillede.

Du får et planlægningsprogram, der giver dig det samlet overblik over dine medarbejdere, undgår flaskehalse, forsinkelser og hjælper til at du udnytter dine ressourcer langt bedre.

Læs mere om vores ressourceplanlægning
Visuelt Ferie og fravaersmodul nemt

Ferie og fravær

Komplet løsning

EazyProject er en komplet løsning til ferie- og fraværsregistrering. Brugervenlige skærmbilleder giver medarbejderen mulighed for at indtaste ferie og fravær hurtigt og nemt. Udenlandske regler kan også håndteres.

  • Understøtter ny ferielov 2020
  • Brugervenlig ferie- og fraværsløsning
  • Se personlig feriesaldo
  • Planlæg i forhold til helligdage
  • Overblik over ferie, fravær og ferieforespørgsler
Læs mere
Udover den økonomiske gevinst kan vi også bruge EazyProject som et planlægningsprogram
Rune Overlade,
Drift og Anlægscentret // Slagelse Kommune
Kalender planlaegning eazyproject

Kalenderstyring

Planlæg alle dine ressourcer

EazyProject’s projekt tidsplan giver mulighed for detaljeret kalenderstyring, der er fuldt integreret med EazyProject projekt- og ressourcestyring.

Timeplanlægning foregår visuelt med drag & drop og der kan planlægges på dagsniveau med klokkeslet.

Læs mere

Prøv EazyProject Gratis i 14 Dage

Visuelt Data Dashboard

Dashboard

Alt data og information

EazyProject Dashboard er et visuelt informations værktøj, som viser alle dine data i forskellige diagrammer. På den måde kan du lynhurtigt tilgå dine ønskede data, samtidig med at du holder overblikket.

Dashboard