Projektstyringsværktøj

Et simpelt visuelt projektstyringssystem

Gantt pro projektstyring eazyproject

Gantt Pro

Planlægning af projektets tidsplan

Med Gantt Pro får du overblik over projekternes tidsplan, hierarki, deadlines og milestones. Herudover kan du følge de direkte ændringer i opgavens rækkefølge, samt allokering af hver medarbejder.

Gantt-diagrammet viser projekter og opgaver som vandrette søjler, der nemt kan flyttes med drag & drop. Få overblik over alle opgaver og ressourcer.

Læs mere
Kanban tavle oversigt projektstyring

Kanban

Intuitivt procesorienteret værktøj

Vores Kanban værktøj skaber en lynhurtig kommunikation på kryds og tværs af teamet, og gør selve projektstyringen både sjov og nem.

Samarbejdstavler fungerer således at en tavle kan vise forskellige “kolonner” afhængig af projekts type. Når teamet udfører opgaverne (kort) og gør fremskridt, kan de flytte opgaven til næste fase med drag & drop.

Læs mere
Vi er afhængige af, at vi bruger vores ressourcer rigtigt. Jeg har et bemandingsoverblik, som jeg synes, er rigtig godt.
Frants Nielsen,
Managing Director // Dorte Mandrup
Budget pro eazyproject oekonomi oversigt

Økonomistyring

Enkle og avancerede budgetter

Opret enten enkle eller avancerede budgetter med få klik. Herfra er det nemt at arbejde med løbende budgetter og hele tiden have det bedst mulige estimat på projektets slutresultat.

Læs mere
Visuelt Data Dashboard

Dashboard

Alt data samlet på ét sted

EazyProject Dashboard et et brugervenligt værktøj, som giver et detaljeret og visuelt overblik over alle rapporter, tid, budgetter, medarbejdere m.m.

Læs mere
Det er fedt at have systemet online og altid kunne følge med i sine projekter, hvor end man er.
Jan Høilund Christensen,
Indehaver // Engko
Portfolio oversigt projektstyring

Porteføljestyring

Et nemt redskab til strategisk styring

EazyProject porteføljestyring er et unikt ledelsesværktøj, der tilbyder brugervenlige og fleksible portefølje-rapporter. Et nemt redskab til strategisk styring og overblik over alle projektaktiviteterne.

Læs mere
Rollestyring eazyproject rollefordeling adgang

Organisation og rollestyring

Tilpas løsningen til hvert enkelt team

EazyProject er bygget op om et centralt og logisk rollestyringsmodul, der gør det muligt at tilpasse rettigheder i løsningen ned til hver enkelt team, afdeling eller medarbejder.

Læs mere

Opret en gratis prøveversion af EazyProject til hele dit team