Økonomistyring

Komplet overblik for medarbejder, administration og ledelse

Økonomirapporter

EazyProject giver dig et komplet overblik og indblik i hele projektøkonomien.

Alt efter om man er medarbejder, projektleder eller er en del af ledelsen, kan man kun få adgang til de rapporter, som er relevante for ens rolle.

Har du brug for specifikke brancherapporter, kan du  hurtigt tilgå dem via vores sagsstyringssystem.

Honorarfordeling

Tag styringen på de store og små projekter, og fordel honoraren mellem forskellige interessenter og faser.

Der er naturligvis også mulighed for at arbejde med en risikopulje ift. honoraret samt at vælge indtastning mellem procentvis fordeling eller fordeling i en valgt valuta.

Budget Pro

Planlægning har aldrig været nemmere

I EazyProject arbejder honorarfordeling og Budget Pro sammen. Der kan bl.a. planlægges kost og salgspriser på både et overordnet– og medarbejderniveau.

Hele budget planlægningen er nem og hurtig at tilgå, da den er baseret på det oprettede projekt, varighed og opgaver. Brugervenligheden i Budget Pro giver dig et godt overblik og de forskellige visninger gør, at du kan slå funktioner til og fra, så du kun får de relevante detaljer og oplysninger om hvert projekt og opgave.

Har du planlagt et langvarigt, større og kompleks projekt i vores Planlægning Pro, kan du med et enkelt klik nemt og hurtigt overføre denne til Budget Pro.

Skal budgettet også indeholde poster som f.eks eksterne leverandører, udlæg og kørsel, er det også muligt at oprette disse poster pr opgave. Økonomien kan på den måde styres via den enkelte opgave eller som et projekt, måned for måned.

Det er utroligt nemt at gå ind i EazyProject og få overblik over opgaver, ressourcer, utilisation, ferie, udlæg, kørsel og fakturering.
Niels Pedersen,
Administrationschef, AKQA
Rapportergenerator til alt data og registreringer

Unikke funktioner

Projektfakturering

EazyProject understøtter rate-fakturering med faste eller foreslåede rater, multi-valuta styring og meget mere.

Timeforbrug, kørsel og udlæg kan indlæses pr. kunde/projekt og tilføjes nemt som varerlinier i faktura-kladden. Brugeren vælger selv, hvilke registreringer der skal faktureres, og hvilke der skal afskrives.

EazyProject indeholder alle oplysninger om økonomi, der vedrører planlægning af projekter og forbrug af tid, udlæg, kørsel m.m.

Læs mere

Opret en online demo og prøv Budget Pro helt gratis