Fremtidens sagsstyringssystem

Arkitekter, ingeniører og rådgivere

Markedets mest

Tidsbesparende løsning

EazyProject har gennem mange år og med mange input fra vores mange arkitekter, ingeniører og rådgivere, udviklet en sagsstyringsløsning tilpasset branchen.

Vi ved, at jo mindre tid, du skal bruge på administrativt arbejde, jo mere tid har du til projektet. Derfor skal det være nemt og intuitivt at arbejde i EazyProject.

 

Vi har fokus på udvikling

Vi udvikler og forfiner løbende løsningen, så du som kunde altid får markedets bedste og mest tidssvarende løsning.

Vi har fokus på, at medarbejdere, projektledere, sagsarkitekter, økonomichefen og partnere altid har de værktøjer ved hånden, som de har behov for. Vi sikrer, at det er let at bruge EazyProject, og at du og din virksomhed opnår størst mulig værdi af løsningen.

Online projektstyring til projektlederen

Som projektleder kan du med ganske få elementer skabe et overblik over din sag. Du har fuld kontrol over sagsøkonomien og medarbejderplanlægningen på projektet.

Planlæg med sagsstyring 

Sagsplanlægningen sikrer, at du let kan planlægge arbejdsbelastningen og med det samme se konsekvensen på DB-faktoren. Den estimerede faktor måles hele tiden op mod ambitionsfaktoren.

Forsinkes projektet eller bruges der flere timer end budgetteret, ses konsekvensen ligeledes med det samme. Se desuden straks konsekvensen, når du bemander med forskellige medarbejdere.

Ingen tvivl om at EazyProject er fremtidens løsning for arkitekter. Der kommer hele tiden nye muligheder, der gør vores hverdag lettere og EazyProject inddrager os meget i nyudviklingen og den løbende forbedring.
Kristian Hollmann,
Finance Director // COBE

Overblik over ferie, fravær og flexsaldo

Partneren og økonomichefen

Sagens tilstand og økonomi

Baseret på oplysninger fra medarbejdere og projektledere får du som partner eller økonomichef løbende et klart og opdateret billede af sagernes tilstand og økonomi.

Hvordan går det med de forskellige typer af sager og hvilke tjener vi penge på?
Hvad er stadet/status på de enkelte sager og hvordan står det til med den enkelte sagsfaktor?
Hvad er værdien af det igangværende arbejde?
Hvornår har vi tid til at tage flere sager ind eller hvor mange skal vi have ansat, hvis nye sager skal igangsættes?

Ferie, fravær og flexsaldo

Integration til de mest benyttede økonomisystemer, lønsystemer og hvad der ellers kan være af behov for integrationer. Blandt andet kan du i EazyProject modtage leverandørfakturaer fra økonomisystemet, der “lander” på de korrekte sager.

Mulighed for at designe flere fakturaskabeloner og arbejde med forskellige faktureringsfirmaer i samme løsning. E-fakturering direkte fra EazyProject til din kunde.

Medarbejderen

Registrerer tid på mobilen

Som medarbejder skal det være nemt at kunne registrere tid, planlægge ferie og afspadsering og have det fulde overblik over egne opgaver.

Via mobil eller webside har du adgang til alle informationer og med få klik kan du registrere din tid, kørsel i egen bil eller udlæg for virksomheden. Du har også mulighed for at tage et billede af din kvittering og tilføje det til dit udlæg.

Som medarbejder kan du løbende følge de allokerede timer på dine opgaver og holde dem op imod dit faktiske forbrug.

Med EazyProject har du hele tiden et samlet overblik over de ting der er relevante for dig:

  • Hvad er min flexsaldo på en given dato?
  • Hvad er saldoen på de forskellige fraværstyper som f.eks ferie, hvad har jeg forbrugt, hvad har jeg planlagt eller hvad har jeg tilbage?
  • Hvad har jeg haft af udlæg?
  • Hvad har jeg haft af kørsel i egen bil?
  • Hvad har jeg registreret af tid i en given uge på de forskellige projekter og sager?
  • Hvor mange timer har jeg tilbage på en sag, før budgettet er brugt?
Læs mere om tidsregistrering
Vi er afhængige af, at vi bruger vores ressourcer rigtigt. Jeg har et bemandingsoverblik, som jeg synes, er rigtig godt.
Frants Nielsen,
Managing Director // Dorte Mandrup
Rapportgenerator til timeregistreringer

Honorarfordeling

Styring og overblik

Arbejder du med større sager, hvor der er behov for at kunne fordele et honorar mellem forskellige interessenter og kunne fordele det ud over faserne?

Så vil honorarfordeling nemt kunne give dig et overblik og en styring af honoraret. Der er naturligvis også mulighed for at arbejde med en risikopulje ift. honoraret.

Det er muligt at vælge mellem indtastning i enten procentvis fordeling eller fordeling i en valgt valuta.

Benyttes honorarfordelingen, ligger denne også til grund for budgetplanlægningen i Budget Pro

Budget Pro

Sagsstyring har aldrig været nemmere

Der kan planlægges på et overordnet niveau med både kost og salgspriser og hvis du ønsker at komme helt ned på medarbejderniveau, er det også muligt.

Budgetplanlægningen er baseret på det oprettede projekt, varighed og opgaver – det er derfor meget nemt at gå til. Det er også muligt at vælge oplysninger/detaljeniveau til og fra, så du kun skal beskæftige dig med det, som er relevant.

Læs mere om økonomistyring
Se timeforbrug i Dashboardet

Alt data og information

Samlet i ét Dashboard

EazyProject Dashboard er den mest effektive måde at holde øje og styr på bl.a. rapporter, tid, budget m.m. på én gang. Via forskellige Widgets og Features får adgang til alle Eazyprojects løsninger og data.

Læs mere om dashboard

Deltag i årets

Arkitektdag 2019

For andet år i træk inviterer EazyProject alle arkitekter til en spændende og lærerig Arkitektdag i Roskilde. Kom med til en hyggelig dag, hvor fokus ligger på projektstyring og den digitale udvikling.

Læs mere om Arkitektdagen

Gør som andre arkitekter, ingeniører og rådgivere

Book en gratis online præsentation af EazyProject

Klik her og tilmeld dig EazyProjects Arkitektdag 2019