Planlægning

Guide til kalenderen

EazyProject kalenderen er et brugervenligt visuelt værktøj til planlægning af medarbejdere, hvis der ønskes planlægning med start- og sluttider.

EazyProject kalenderen viser alt, hvad der er planlagt i kalenderen og Planlægning Pro, samt medarbejdernes registrerede ferie og fravær.

OBS! Planlagte registreringer fra Planlægning Pro samt ferie og fravær er skrivebeskyttet i kalenderen.

De filtre, visningsindstillinger og tilpasfunktioner, som du vælger, gemmes og huskes, næste gang du vil tilgå kalenderen.

Bemanding i kalenderen

Du bemander dine medarbejdere i kalenderen, via:

Brugermenu > Kalender > Medarbejdere

Klik i kalenderen på det ønskede tidspunkt og ud for den medarbejder, som du ønsker at bemande. Herefter åbnes et pop op-vindue, hvor du kan udfylde information relateret til bemandingen.

Medarbejderen du har valgt, vises automatisk ud for medarbejder.
Hvis du ønsker at bemande en anden medarbejder, vælger du denne i drop-down menuen.
Hvis du ønsker at bemande flere, trykker du på flere ud for medarbejder.

Du kan ligeledes definere start- og slutdato samt tidspunkt for opgaven og samt trykke gentag, hvis du ønsker at oprette gentagelser af opgaven.

Hvis opgaven skal allokeres til et projekt og en opgave, kan du vælge disse ud for projekt og Sag/opgave, ellers lader du blot felterne stå tomme.

Du kan ligeledes knytte en farve til opgaven, så du hurtigt kan opnå et visuelt overblik.

Tryk Gem & luk.

Flyt og rediger opgaver

Redigering
En registrering eller opgave, oprettet i kalenderen, kan redigeres ved at trykke på den enkelte registreringen, hvorefter pop op-vinduet åbnes igen. Du kan ligeledes ændre start- og slutdato via drag & drop.

Flytteværktøj
For at lette arbejdet, hvis du skal ændre flere registreringer på samme tid, kan flytteværktøj øverst til højre være en hjælp.

Her er det muligt at flytte alle begivenheder/planlægninger med startdato eller fra og med en given dato. Her vælger du, hvor mange dage du vil flytte, enten frem eller tilbage.
Via de andre filtrerings-mulighederne, kan du definere, hvilke medarbejdere, kunder, projekter, m.m. som flytningen skal gælde for.

Frigiv kalenderkø til Outlook

Er denne funktion slået til i systemet, bliver det muligt at sende en kalender invitation til medarbejdernes outlook, fra EazyProject kalenderen.
Der sendes kun de endelige planlægninger afsted. Foretages der ændringer efter en udsendelse, bliver der sendt en annullering og en ny invitation.

Er funktionen slået til, finder du funktionen øverst til højre, ved siden af vis uge.

OBS! Hvis funktionen ikke er slået til i systemet, kan du henvende dig til vores support.