Kundecase

AKQA

Udfordring

Vi havde brug for en nemmere og hurtigere måde at registrere tid på.

Løsning

EazyProject giver et bedre overblik, end hvad vi hidtil har arbejdet med.

EazyProjects stærke side

EazyProject er både tidsbesparende og eliminerer tastefejl.

Hver medarbejder bruger en halv time mindre om ugen på tidsregistrering i EazyProject, sammenlignet med det system vi havde før.
Niels Pedersen,
Administrationschef //AKQA

AKQA leverer analyse, strategi og koncepter samt design, udvikling og implementering af digitale og mobile løsninger.

AKQU har været kunde hos EazyProject siden 2011.

Tidsregistrering er uundværligt
Hos AKQA er tidsregistrering en hjørnesten i deres forretning. Det danner hele grundlaget for faktureringen af deres kunder.

AKQA blev grundlagt i 1995 og er i dag et af Danmarks største digitale bureauer. De leverer analyse, strategi og koncepter samt design, udvikling og implementering af digitale og mobile løsninger.

Hos AKQA har man altid brugt tidsregistrering, for at dokumentere opgavernes omfang og samtidig sikre, at kunderne bliver faktureret korrekt.

Simpelt og tidsbesparende
Gennem årene har AKQA arbejdet med flere forskellige tidsregistreringsværktøjer men skiftede i begyndelsen af 2011 til EazyProject – et skift de ikke har fortrudt.

”Vi skiftede til EazyProject for at få en nemmere og hurtigere måde at registrere tid på, og det har vi fået. Jeg vil tro, at hver medarbejder bruger en halv time mindre om ugen på tidsregistrering i EazyProject, sammenlignet med det system vi havde før.”

Relevante rapporter skaber overblik
På baggrund af de tidsregistreringer man foretager i EazyProject, kan ledere og medarbejdere lave udtræk på projekter og sammensætte rapporter, der matcher den enkeltes behov for information.

”Vores projektledere oplever, at det er blevet meget nemmere at følge med i deres projekter. EazyProject tilbyder forskellige rapporter og udtræksmuligheder, der giver et bedre overblik, end hvad vi hidtil har arbejdet med. Derudover sammensætter vi også rapporter, der understøtter de overordnede forretningsgange fra et projekt starter til det afsluttes og faktureres”.

Integration til løn- og økonomisystemer
EazyProject giver mulighed for dataudveksling med andre systemer, herunder løn- og økonomisystemer. AKQA  har på den måde fået automatiseret processen for fraværsregistrering. Førhen tastede man medarbejdernes fravær manuelt ind i lønsystemet, nu hentes oplysningerne i EazyProject og indlæses direkte i Lessor. Det er tidsbesparende og eliminerer tastefejl.

 

Niels Pedersen,
Administrationschef // AKQA

Ring eller send os en mail